zondag 10 januari 2016

Keuls carnaval, zonder polonaise

Eigenlijk zijn alle vrouwen hoeren. Nou ja, degene die zich achter een raam verschansen en voor prostituee spelen. Dat zijn hoeren. De rest van het vrouwelijk schoon niet. Há, jullie dachten even dat ik alle vrouwen hoeren vind hè. I wouldn't dare. Ik hartje vrouwen. Vrouwen hartje Nick iets minder.


Toch is er wel degelijk een bepaalde stroom mensen in de maatschappij die denken dat ze vrouwen mogen gebruiken. Dat ze de rondborstige lichamen van het andere geslacht kunnen pakken ware het de slagroomsoesjes op het toetjesbuffet. En maar grijpen, zoveel je kunt, tot je verzadigd bent. Honderden vrouwen zijn er betast of aangerand tijdens de nieuwjaarsviering in Keulen. Een soort carnaval, maar dan zonder polonaise.

En ik snap dat niet, écht niet. Kijk, dat er ergens een paar eenlingen in de wereld schuilen die zich op deze manier laten gaan: oké, dat praat het niet goed, maar idioten heb je jammer genoeg overal. Maar een grote menigte die met voorbedachten rade, zonder gêne, hun slachtoffers betasten alsof het een veekeuring is, het zijn haast barbaarse toestanden. Elke vrouw die op dat moment even op de verkeerde tijd, de verkeerde plek, de paden moest kruisigen met deze schimmelinfectie van de maatschappij, is voor de rest van haar leven getraumatiseerd.


En waarom? Waarom? Er zijn tegenwoordig zoveel dingen die je leven een stuk aangenamer kunnen maken. Diensten die je misschien zelf niet gebruikt, maar waar een ander dolgelukkig van wordt. Kijk, ik heb zelf niks met prostitutie, Maar hé, mooi dat ze er zijn. Er lopen miljoenen seksueel gefrustreerde mannen rond op deze aardbol, die kunnen beter gebruik maken van de diensten van zo'n dame, dan dat ze iemand van de fiets trekken op een verlaten bospad. Om haar daarna met zesentwintig messteken om zeep te helpen, te verstoppen in een vrieskist en het zo nu en dan eens te laten ontdooien (zeventien minuten op de hoogste stand in de magnetron) om wederom te misbruiken voor hun eigen, redelijk gefrustreerde, seksuele behoeften.


De oplossing zou, theoretisch, kunnen zijn dat we elke vluchteling bij binnenkomst een tien ritten kaart voor de Wallen geven. Is een mogelijkheid. Al zou dit wel een duur geintje worden. En laten we dit ook maar weer snel vergeten, voor je het weet is dit de nieuwe stille ramp waarvoor ze namens het Rode Kruis bij 3FM tijdens Serious Request geld willen ophalen. Alhoewel het maatschappelijk misschien best te onderbouwen valt, want een prostituee is natuurlijk ook gewoon een soort psycholoog. Maar dan met een happy end. Nee, het meest logische om dit probleem op te lossen zou zijn: geef elke vluchteling die Europa betreedt een opblaaspop.

En dan het liefst een opblaaspop uit Syrië, dat is handig, want die blazen zichzelf op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten